Als je dan toch weer in Zeeland bent ga je rond rijden. Eerst naar Vlissingen waar ik onderweg een stop gemaakt heb langs een crossbaan. Heb daar op een bankje gezeten die daar speciaal voor zijn neergezet. Leuk om jonge jongens zo vol passie te zien trainen.

IMG_1760 IMG_1766

Vlissingen is niet veel veranderd gezien het NS station, waar wij met een groep vrienden geweest zijn tijdens tiener tour in 1965. In de jaren ’60 was dat heel populair onder jongeren omdat je in 10 dagen voor slechts 40 gulden door heel Nederland kon reizen.

IMG_1778 IMG_1779 IMG_1782

In de binnenstad was er volop drukte van jawel op de terrassen. Daar raakte ik even in gesprek met de Canadese jongen, Andrew, onder het genot van een kop koffie. Je kunt tijdens warme dagen ook beter af en toe iets warms drinken als steeds maar koude. Andrew vond het project heel interessant en bovendien prachtig om de scootmobiel met aanhanger te zien die hij ook in Canada nog nooit gezien heeft..

IMG_1786 IMG_1796

Daarna verder naar Middelburg waar het heel rustig was. Tristan, die ik in Utrecht ontmoette, heeft volledig gelijk dat Middelburg een mooie gezellige stad is. Door naar Arnemuiden om dat ook met eigen ogen te aanschouwen, waar het heel stil was vanwege o/a een streng Protestante Gemeente. Terug naar Goes.

IMG_1791Klik op een foto om deze te vergroten. IMG_1792 KKIMG_1793